Vastuullisuus

Vastuullisia valintoja tuotannon ensimmäisestä askeleesta lähtien.

Sunbrellan kankaissa vastuullisuus on yksi tärkeimmistä ainesosista


Sunbrellan tuotteet perustuvat kestävyyteen, niin kuidussa ja langassa kuin myös niistä kudottavassa kankaassa. Sunbrellan omistautuminen laatuun varmistaa sen että saat tuotteen, joka yksinkertaisesti kestää pidempään, näin ollen helpottaen veneilyäsi sekä kuluttaen vähemmän luonnonvaroja.

Dickson Constant valmistaa Sunbrellan kankaat Lillessä Pohjois-Ranskassa ja heille on erityisen tärkeää huomioida vastuullisuus valmistuksessa. Huomiota kiinnitetään ensi askelista, aina viimeiseen asti sekä myös kankaan uudelleensijoitukseen.

Tavoitteena nollamäärä jätettä


Dickson Constantin tehtailla on pyrkimys tavoittaa nollajätemäärä lähitulevaisuudessa niin kierrätyksen kuin tuotannon optimoinnin kautta. Tällä hetkellä 90% tuotannon sivutuotteista pystytään jo hyödyntämään uusissa tuotantoerissä.

Veden käytön minimointi tuotannossa


Kankaassa käytetyn langan läpivärjäys minimoi tuotannossa käytettävän veden määrän. Kankaiden haalistumiskestävyys ei ainoastaan vähennä veden kulutusta, vaan se saa sen tasolle, jossa se kuluttaa sitä perinteistä kangasteollisuutta vähemmän.

Pitkäikäinen tuote - ekologinen tuote


Kankaiden pitkäikäisyys on yhtä kuin ekologinen tuote. Mitä harvemmin kangas tarvitsee uusia, sitä parempi se on myös luonnolle.

Uudet innovaatiot kierrättämisen kautta

Renaissance Yarn


Sunbrellan kankaiden omistajilla on mahdollista osallistua uuteen kierrätystuotantoon lähettämällä vanhat kankaat takaisin tehtaalle. Renessanssilangat yhdistävät jopa 50% tästä jälkiteollisesta kierrätetystä Sunbrella kuidusta. Jäte segmentoidaan väriryhmiin, pelkistetään takaisin kuitutilaan ja sekoitetaan sitten Sunbrella kuidun kanssa ennen kuin se kulkee kankaan valmistusprosessin läpi. Kuitusekoitus auttaa varmistamaan, että tuote täyttää tiukat Sunbrellan suorituskykystandardit.

Uniikki karakteeri


Sunbrella Renaissance -langat luovat satunnaista, luonnollista sävyn tai väripilkkujen vaihtelua ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta, mikä lisää kankaan visuaalista mielenkiintoa. Tuloksena on tekstiili, jossa on vintage charmia, rikas väritys, pehmeä tuntu ja erinomainen suorituskyky.