Yhteydenotto

Jäikö jokin mietityttämään? Ota meihin yhteyttä alta löytyvin avuin.

Yhteydenotto


Asiakaspalvelu: 040 755 1313 | 
mail@venekankaat.fi

Olemme avoinna arkisin 8:00 - 16:00

Otathan meihin yhteyttä joko mailitse mail@venekankaat.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella, jos tuotteista tai esimerkiksi niiden tilauksesta, ylläpidosta tai saatavuuksista herää kysymyksiä. Vastaamme kyselyihin arkipäivisin 24 tunnin sisällä.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meistä


Venekankaat.fi on Sunbrellan maahantuojan Teka Trading Oy:n uusi palvelu veneilyn ystäville. Olemme luottaneet Sunbrellan venekangastuotteisiin jo useiden vuosien ajan, ja teemme Dickon Constantin sekä heidän ulkokangastuotebrändinsä Sunbrellan kanssa aktiivista kehitystyötä viedäksemme venekankaita myös siihen suuntaan mitä suomalaiset veneilijät niiltä toivovat.

Tutustu myös maahantuontiimme osoitteessa www.tekatrading.fi.

Suoraan maahantuojalta


Teka Trading Oy on turkulainen teknisten kankaiden ja jatkojalostustarvikkeiden maahantuoja. Koimme luonnolliseksi tuoda edustamamme huipputasoisen venekangasbrändin Sunbrellan tuotteet sitä täydentävien tarvikkeiden ym. kera lähemmäksi suomalaista kuluttajaa.

Suomen keleihin tehty


Sunbrellan valikoimasta löytyy eri käyttökohteisiin optimoidut venekankaat, joissa on huomioitu veneilyn vaihtelevien keliolosuhteiden haasteellisuus. Nämä kankaat ovatkin juuri siksi varsin soveltuvat suomalaisiin keleihin.

Nopeat toimitukset


Nettikaupastamme löytyvät tuotteet ovat varastollamme Turussa ja ne leikataan mittaan nykyaikaisin menetelmin sekä toimitetaan lähimpään noutopisteeseesi noin viikon sisällä tilauksesta.