Toimitusehdot

Jotta paketti saadaan vaivattomasti perille.

Alta löydät toimitus- sekä tietosuojaehdot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu | mail@venekankaat.fi

Olemme avoinna arkisin 8-16


Vastaamme tiedusteluihin arkisin 24h sisällä. 

Sivusta sekä tuotteiden myynnistä vastaa


Teka Trading Oy
Y-tunnus: 3177793-9
Kärsämäentie 5 20300 Turku
www.tekatrading.fi

Teka on Suomen maahantuoja mm. Sunbrellan Marine Collection kankaissa sekä Renolit ikkunakalvoissa.

Maksaminen verkkokaupassa


1. Vaihtoehto: Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

2. Vaihtoehto: Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Verkkokaupassa maksaminen hoituu Paytrail maksupalvelun kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. 

Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.
Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 740100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Toimitusajat sekä -tavat


Toimituskulut Suomessa 6,90 €. Yli 200 € tilaukset tarjoamme toimituskuluitta.

Varastollamme olevat kankaat leikataan toivottuun metrimittaan sekä lähetetään asiakkaan ilmoittaman osoitteen mukaisesti lähimpään noutopisteeseen Postnordin toimituksella. Leikkuut toteutetaan 2 vrk:n sisällä tilauksesta ja lähetetään leikkuun valmistuttua samana arkipäivänä. Tällöin Suomen rajojen sisäpuolelle osoitettu toimitus on asiakkaan noudettavissa noin viikossa.

Asiakas saa aina tilauksesta vahvistuksen sekä seurantatiedot paketille. Jos näin ei ole, toivomme otettavan yhteyttä mail@venekankaat.fi.

Jos et löydä toivottua kangasta suoraan verkkokauppamme valikoimasta, voit tiedustella sitä mailitse mail@venekankaat.fi. Huom. jos tilaat varastosaldomme ohi jonkin erikoistuotteen, on tällöin toimitusaika aina tapauskohtainen ja varmistamme sen erikseen.

Emme vastaa kolmansien osapuolien aiheuttamista viivästyksistä, kuten kuljetuskumppanimme muutoksista toimitusaikoihin johtuen esimerkiksi virheestä, lakosta tai luonnonmullistuksista.

Asiakaspalautukset


Toivomme että olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. Jos kuitenkin huomaat tilanneesi esimerkiksi väärän tuotteen ja toivot palauttavasi sen, sovellamme näissä tapauksissa kuluttajasuojalain etämyynnin säännöksiä.

Varastosta toimitettavilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus ilman perusteluja. Palautusoikeus päättyy 14 vuorokauden kuluttua tavaranvastaanottamisesta. Tuotteet on palautettava myyntikuntoisina, käyttämättöminä, alkuperäisessä tuotepakkauksessaan ja näistä tulee ilmoittaa meille sähköpostitse mail@venekankaat.fi ennen palautustoimenpiteiden aloittamista.

HUOM. Palautusoikeus ei kata määrämittaan leikattuja tuotteita, kuten kankaita, kalvoja, kedereitä jne.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa tilaus yksiselitteisellä tavalla. Ilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti sähköpostilla osoitteeseen mail@venekankaat.fi. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä oikeusministeriön asetuksessa säädetyn mallin mukaisella peruuttamislomakkeella tai muulla yksiselitteisellä tavalla (avoin ilmoitus sähköpostitse) viimeistään 14 päivän kuluttua (KSL 6:14).
Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen noutopisteestä ilman erillistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että ilmoitus on tehty.

Jos peruuttamisajan viimeinen päivä on lauantai tai pyhäpäivä, peruuttamisilmoitus voidaan tehdä vielä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen (KSL 12:1e). Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus myös ennen tavaran toimittamista. Peruuttamisoikeuden käyttämiselle ei tarvitse esittää perusteluja. Voit joko vaihtaa tuotteen uuteen tai saada rahapalautuksen. Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta aiheutuvat kulut.

Paketin noutamatta jättäminen noutopisteestä tai lähettäminen takaisin ilman etukäteisilmoitusta ei ole sama asia kuin kaupan peruminen. Lähetyskuluista perimme 20 € maksun, jos paketti on jätetty noutamatta tilauksen peruutuksesta ilmoittamatta.

Reklamaatiot


Jos tuote on viallinen tai lähetetty väärin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme mail@venekankaat.fi. Vastaamme sinulle arkisin 24h kuluessa ja saat tarkat ohjeet toimenpiteisiin.

Ilmoitathan myös jos tuote on selkeästi vaurioitunut kuljetuksessa. Tällöin korjaamme tilanteen aina tapauskohtaisesti. 

Tietosuojakäytäntö (GDPR)


Löydät tietosuojakäytäntömme (GDPR) tästä linkistä.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siitä seuraaviin toimenpiteisiin.

Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Yhteystiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Vanhentuneet tai virheelliset tiedot hävitetään asianmukaisesti.