Usein kysyttyä

Alta löydät asiakkaidemme hyviä huomioita ja kysymyksiä sekä niiden vastauksia.

Venekangas

Sunbrellan kankaissa on markkinoiden paras haalistumisenkesto läpivärjätyn akryylin ansiosta. Tämä on yksi pääsyistä miksi kangas on niin suosittu veneissä sekä muissa ulkokalusteissa.

Tarkemmin haalistumisenkestosta kerromme kangasoppaamme tekniset ominaisuudet osiossa.

Sunbrella tarjoaa eri kangaslaatuja eri kohteisiin. Esimerkiksi pinnoitettu Sunbrella Plus kuomukangas soveltuu juurikin parhaiten veneen kuomuihin, kun taas veneen istuimiin suosittelemme Sunbrella Patja- ja tyynykangassarjan tuotteita.

Voit tutustua tarkemmin kangassuosituksiin kangasoppaassamme.

Euroopassa myytävät kankaat valmistetaan Lillessä, Pohjois-Ranskassa. Sunbrellalla on paikalliset tehtaat myös Yhdysvalloissa sekä Aasiassa.

Lisää vastuullisuudesta Sunbrella kankaisiin liittyen.


Sunbrella venekankaan hinta perustuu kankaan laatuun. Kangas on haluttua sen korkealaatuisuuden ansiosta, joka muodostuu mm. seuraavista asioista:

- Kankaissa on käytetty läpivärjättyä lankaa, jonka ansiosta kangas ei haalistu. Myös kankaiden home-esto on erinomainen sekä kankaiden punos, joka pitää kankaat muodossaan, näin välttyen venymisestä johtuvasta roikkumisesta.

- Sunbrellan kankaat ovat monikäyttöisiä ja tuotevalikoimasta löytyy kankaat niin ulko- kuin sisätiloihin.

- Kankaat ovat tuotettu vastuullisesti Ranskassa Eurooppalaisten vastuullisuusstandardien mukaisesti.

Kerromme tarkemmin kankaan valinnasta, teknisistä ominaisuuksista, sekä vastuullisuudesta kangasoppaassamme.


Edustamme Sunbrellan Marine Collection tuotteita ja Venekankaat.fi sivu keskittyy Sunbrellan venekankaisiin. Tuoteskaalastamme löytyy venekankaiden lisäksi myös muiden toimittajiemme tarvikkeita, ikkunakalvoja sekä hoitoaineita kankaiden ylläpitoon.

Toimitus


Täältä voit tutustua tarkemmin toimitusehtoihimme.

Huomaa, että määrämittaan leikatuissa tuotteissa, kuten kankaissa, kalvoissa, kedereissä jne. ei ole palautusoikeutta.

Venekankaat.fi verkkokaupasta löytyvät kankaat ovat varastollamme Turussa. Leikkaamme ja paketoimme kankaan kahden vuorokauden sisällä tilauksesta, jonka jälkeen toimitus lähtee Postnordilla lähimpään noutopisteeseesi. Saat siis kankaan noin viikossa tilauksesta Suomen rajojen sisäpuolella.

Toimitamme tarvittaessa myös erikoistilauksia, eli jos toivomasi kangas ei löydy nettikaupastamme, suosittelemme ottamaan yhteyttä maahantuontipuoleemme osoitteessa teka@tekatrading.fi.

Yleisesti

Venekankaat.fi on veneilyn ystäville suunnattu nettikauppa sekä palvelu, josta löydät laadukkaita materiaaleja, tarvikkeita sekä ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita. Sivulta löydät myös tietoa Sunbrellan venekankaista ja niiden ylläpidosta.

Venekankaat.fi on Teka Trading Oy:n palvelu. Teka Trading on suomalainen teknisten kankaiden sekä jatkojalostustarvikkeiden maahantuoja.

Lisätietoa löydät meistä tästä linkistä sekä Teka Trading kotisivulta.

Tilauksen saat tehtyä kätevästi suoraan nettikauppamme kautta, johon pääset alla olevasta linkistä.

Venekankaat.fi verkkokauppaan

Lähetämme tilauksesi Turun varastoltamme seuraavan kahden arkipäivän aikana.

Maksutapoina toimivat niin verkkopankki- kuin korttimaksut.

Yritysasiakkaat

Yritysasiakkaamme voivat ottaa yhteyttä meihin suoraan sähköpostitse osoitteessa mail@venekankaat.fi.