Kangasopas

Kankaan valinta, tekniset ominaisuudet, ylläpito ja vastuullisuus.

Oikean venekankaan valitseminen


Sunbrellalta löytyy venekankaat monia eri käyttötarkoituksia varten.

Esimerkiksi erinomainen pinnoitettu kuomukangas Sunbrella Plus ei ole ominaisuuksiensa puolesta paras valinta käytettäväksi patjakankaana, vaan tällöin tulisi valita venekangas Sunbrellan patja- ja tyynykangasvalikoimasta.

Oheen olemme tehneet ohjeistuksen, jonka avulla varmistat, että valitset jokaiseen veneesi osa-alueeseen arvoisensa kankaat.

Sunbrella Plus

Pinnoitettu kuomukangas

Pinnoitetun Sunbrella Plus kuomukankaan suositeltuja käyttökohteita ovat veneen kuomut sekä satamapeitteet. Tämän lisäksi materiaalia on mahdollista käyttää erilaisiin suojiin.Alla olevat infografiikat osoittavat Sunbrella Plussan oikeat käyttökohteet. Sinisellä merkityt ovat suositukset ja harmaalla merkityt mahdollisia käyttökohteita.

Sunbrella Marine

Pinnoittamaton kuomukangas

Pinnoittamattoman Sunbrella venekankaan suositeltuja käyttökohteita ovat erilaiset suojat, kuten purjeen UV-suoja.Alla olevat infografiikat osoittavat pinnoittamattoman Sunbrellan oikeat käyttökohteet. Sinisellä merkityt ovat suositukset ja harmaalla merkityt mahdollisia käyttökohteita.

Sunbrella Upholstery

Patja-/tyynykangas

Sunbrella Upholstery kankaiden suositeltuja käyttökohteita ovat veneen erilaiset patjat sekä tyynyt.Alla olevat infografiikat osoittavat Sunbrella Upholsteryn oikeat käyttökohteet. Sinisellä merkityt ovat suositukset käyttökohteista.

Sunbrella Horizon

Vinyyli/keinonahka

Sunbrella Horizon vinyylin suositeltuja käyttökohteita ovat veneen patjat. Tässä vinyylikankaassa on erityisen tärkeää sen suorituskykyisyys, pinnan tuntuma ja pehmeys sekä sen ominaisuus vastustaa yleisesti kankaiden pintoihin kasvavaa mikrobikasvustoa ja näin ollen myös estää ns. microbial pinking efektin muodostumista.Alla olevat infografiikat osoittavat Sunbrella Horizonin oikeat käyttökohteet. Sinisellä merkityt ovat suositukset käyttökohteista.