Tekniset ominaisuudet

Kankaan laadukkuus on sen ominaisuuksien summa.

Laatu on yhtä kuin kankaan ominaisuudet


Kankaiden laadukkuuden voi tuntea, mutta parhaiten laatu tulee esiin käytössä ajan kanssa. Sunbrellan kankaissa erityisiä ominaisuuksia ovat mm. niiden haalistumisenkesto, home-esto sekä kankaan venymättömyys.

Haalistumisenkesto


Sunbrellan haalistumattomuuden takaa kankaissa käytettävä pitkään kehitetty läpivärjätty akryylilanka. Läpivärjätyn akryylin ansiosta Sunbrella kankaat eivät haalistu UV-säteilyn vaikutuksen alla kuten useat muut venekankaat.

Alta olevasta taulukosta näet miten esimerkiksi muilla tekniikoilla valmistetut kankaat haalistuvat, pahimmillaan jo yhden vuoden aikana.

Sunbrella kankailla on 5 ja 10 vuoden haalistumistakuut kangaslaadusta riippuen, joten ne säilyttävät eloisan värinsä jatkuvassa altistuksessa auringolle, suolalle ja vaihteleville sääoloille. Kangaskohtaiset takuut löydät nettikaupan tuotekohtaisen kerronnan alta.

Veden läpäisevyys


Sunbrellan kankaissa veden läpäisevyys on aina optimoitu kangaslaaduittain. Esimerkiksi pinnoitettu kuomukangas pitää luonnollisesti eniten vettä (Vesipatsas: >1000mm), kun taas istuinkäyttöön optimoidut kankaat ovat hengittävämpiä. Löydät tuotekohtaiset vedenläpäisyvyysarvot aina tuotekohtaisesti nettikaupan puolelta.

Home-esto


Kaikki Sunbrella kankaat ovat hometta vastustavia. Jos kangas on altistunut lialle, roskille ja vaikkapa rasvalle ja ne aiheuttavat hometta kankaan pinnalle, ovat kankaat helposti puhdistettavissa.

Tärkeää suojaa auringolta


Kaikilla Sunbrellan Marine kankailla on Skin Cancer Foundationin hyväksyntä, tarjoten arvokasta suojaa auringolta, jotta veneilijät voivat nauttia turvallisesti pitkistäkin venereissuista auringon alla.

Hengittävää mukavuutta


Sunbrellan kankaat tarjoavat hengittävän rakenteen, joka nostaa käyttömukavuuden uudelle tasolle. Näin esimerkiksi Sunbrellan patjakankailla verhoillut istuimet kuivuvat nopeasti ja näin vältytään kosteusvaurioilta sekä näistä johtuvilta hajuilta.

Kankaan matka

Sunbrella kankaiden laatu varmistetaan optimoimalla jokainen työvaihe

Jos tarvitset lisätietoa kankaista, otathan meihin yhteyttä osoitteessa mail@venekankaat.fi.